Sibersahne.org kameralı sohbet

sibersahne.org sohbet chatroulette omegle


2008 yılından bu yana bir fırtınadır ki bitmek bilmiyor.Sibersahne.org, yine siz değerli sohbet severleri birarada topluyor.Özellikle bu yıl chatroulette ve omegle alanında sunduğu " kameralı sohbet " servisleri binlerce sohbetçi insanları bir araya getiriyor.Son günlerde yine yapılan bir değişiklik ile birden fazla kameralı sohbet seçeneği aktif durumda.Böylelikle kullanıcılar beğendikleri sohbet odalarında devamlı sohbete bağlanabiliyorlar.

Yine şuanda yapımı devam eden bir sistem ile yakın zaman içerisinde yeni bir panel olarak sibersahne.org kendi sohbet ağını oluşturmayı hefedliyor.Bu servis içerisinde, ahlak dışı görüntüleri kullanıcılar şikayet edebilecekler.Report butonu sayesinde şikayet edilen ahlaksız görüntü sergileyen kullanıcılar sistem üzerinden banlanacaklar.Bu şekilde ahlaksız görüntüye karşı kişilere daha etik sohbet imkanı sunulacak.

Web tabanlı sohbet ağıda şuanda geliştirilmektedir.IRC ağırlıklı çalışan bu sohbet ağı içinde yenilikler düşünülüyor.Mirc adı verilen sohbet programlarını yenileme ve geliştirme aşamasına girmiş bulunmaktadır.Yakın zamanda sanırım tüm sohbet severler http://www.sibersahne.org üzerinde toplanacaktır.

İsterseniz şimdi bu kadar anlattığım sibersahne.org'un tanıtımına geçelim.Sibersahne.org'un bu sezon başlatmış olduğu 2. sibersahne makale seo yarışması şuanda başlamış durumda.Hal böyle iken bende bu yarışmaya şuanda katılmış bulunmaktayım.1. yarışmada dağıtılan 450 tl yerine bu yarışma içerisinde 750 tl ödül bulunmaktadır.Bu yüzden bu ödülün sahibi olup hayal ettiğim projemi gerçekleştirmek istiyorum.Projenden bahset dersen eğer maalesef ki bunu size anlatamam :) Yarışmada eğer ödülü kazanmazsam söz anlatırım.Neyse kısacası sizleri sibersahne sohbet ağı servisi olan omegle ve chatroulette paneline bekliyoruz.

3 yorum:

  1. Merhabalar.Beni mutlu edecek her yönden hemde arkadaş arıyorum.Kendini en iyi tarif eden ve telefon numarası olan erkek arkadaşlar yorum yazsınlar.Bende hangisini beğenirsem ona mesaj atıcam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slm ben arkadaş ede bililece birisini arıyorum

      Sil
    2. ekle nihal oylesine00000@hotmail.com

      Sil